AMPA Escola Xerta

 AMPA ESCOLA XERTA
Adreça:  Carrer Sant Martí, 18
Facebook: https://www.facebook.com/ampa.escolaxerta

CONTACTE 

ampaescolaxerta@gmail.com

MEMBRES

Efren Borràs Hetzler, president
Anna Crivellé Egea, secretària
Maria Pilar Cid Fortuño, vocal 
Montse Mayor Espuny, vocal 
Meritxell Rosselló Falcó, vocal 
Miguel Sánchez Pinyol, vocal

 

 

L'Associació de Pares i Mares de l’Escola de Xerta és una associació sense ànim de lucre, nascuda l'any 1988, i que neix amb la voluntat d'ésser l'òrgan representatiu oficial dels pares i mares de l'alumnat que assisteix al centre escolar. És l'encarregada de mantenir una relació d'afecte, unitat, respecte i col·laboració entre família i escola, i ha d'intentar coordinar amb eficàcia l'acció escolar en la formació de l'alumnat.


L'associació té per objectiu donar suport als pares i tutors de l'alumnat del centre; participar en tot allò que fa referència a l'educació dels fills; organitzar activitats lúdiques i culturals destinades a millorar l'educació dels nostres fills, i en general atendre i escoltar a qualsevol pare o mare que tingui cap problema relacionat amb l'educació dels seus fills.


Des de l'associació s'intenten programar activitats cíviques i socials per a tots els nens i nenes en edat escolar, però moltes són obertes a tot el poble.


Actualment oferim les següents activitats i serveis per a les nenes i nens del poble en edat escolar:


•    Menjador escolar. Actualment gestionem el menjador de l’escola en horari de 12 a 15 hores amb un servei de càtering que ens confecciona els menús durant tot el curs escolar.
•    Classes de patinatge, un dia a la setmana durant tot el curs escolar.
•    Classes de teatre, un dia a la setmana durant tot el curs escolar.


Les activitats obertes al poble en general, són aquelles activitats que s'organitzen des de l'associació, però que tenen el suport de l'Ajuntament de Xerta, aquestes són:


•    El dia 5 de gener, Cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient:  es reparteixen regals a tots els nens i nenes de la població al casal.
•    Carnaval Infantil: s'organitza una rua i al finalitzar es fa una xocolatada solidària 
•     Al finalitzar el curs escolar es fa la festa final de curs per a totes les xiquetes i xiquets del poble, en benefici de l’AMPA. A més, cada extraescolar fa la seva festa final de curs amb les xiquetes i xiquets que han fet l’extraescolar durant el curs escolar.
•    El dia 24 de desembre, arribada del Pare Noel: tots els nens i nenes poden recollir una bossa de llaminadures i el Pare Noel recull les cartes per als Reis Mags d’Orient.


•    A l'associació treballem perquè les nostres filles i fills tinguin una bona qualitat en l'ensenyament i intentem millorar any rere any, en tots els serveis i  les activitats que realitzem.

 

 

Subscriure a
Menu

Menú principal

Llengües