Societat de Caçadors Ebre Xerta

SOCIETAT DE CAÇADORS EBRE XERTA

CONTACTE
Adreça: Plaça Major, 13. 1r.
E-mail: ebrexerta@yahoo.es  
Web: http://casadorsxerta.blogspot.com
Facebook: https://www.facebook.com/Societat-de-Caçadors-Ebre-Xerta-474956405870157/
 
La Societat de caçadors “Ebre”, amb més de 50 anys d’història,  és una de les entitats més antigues del poble i amb més número d’associats: més de 125 socis.

Les activitats a destacar de la societat són:

-  A l’octubre s’inicia el període hàbil de caça, fins al primer diumenge de febrer. Normalment, pels danys que provoquen a l’agricultura, es prorroga unes setmanes més la caça del tord i la del porc senglar.

-  Durant la temporada de caça es realitzen diverses soltades de perdius.

- Al desembre es fan participacions de Nadal.

- Es realitzen batudes conjuntes per al porc senglar amb tots els socis.

-  Per a persones no socies, que estiguin interessades en caçar a Xerta, s’efectuen passes diàris i per a tota la temporada, per a la caça del tord.

- Un cop finalitzada la temporada hàbil de caça i durant tot el periode de veda, s’inicien les tasques de repoblament, manteniment i gestió dels terrenys cinegètics:

S’omplen basses d ’aigua que hi ha repartides per tot el terme i es fan sembres de blat  i cereal a diverses zones per facilitar l’aliment a les espècies cinegètiques. Per una major protecció contra depredadors, es construeixen caus artificials per a conills repoblats. També es realitzen controls d’alimanyes per garantir un equibiri en el medi ambient.

 

Subscriure a
Menu

Menú principal

Llengües